30-06-2019

Seizoen Slottoernooi

Zondag 30 juni sloten we het seizoen af met een teamtoernooi. Er waren dit keer lekker veel judoka’s aanwezig en ze werden van droog naar klein neergezet. 6 teams werden gemaakt en na veel mooie wedstrijden was dit de uitslag:

1e het team van Charly met Ya Han Wang, Vince van Dam, Naut Broers, Jarno van Leeuwen, Jelle Schipper, Lieve Tieleman en Charly Commandeur.

2e werd het team van Esta met Dani Nijveld, Toss Boots, Justin Woestenburg, Nore Boots, Renée Karsten en Esta van Leeuwen.

3e het team van Manon met Appie van Leeuwen, Demy Nijveld, Bram van der Laan, Daisy Wang, Mick van Schagen en Manon de Koster.

4e het team van Wang met Sem Langedijk, Cas Hoogenkamp, Jorn Hoogenkamp, Denley Reus, Dominic Wolkorte en Wang.

5e het team van team van Ymme met Jaiden Langedijk, Daphne de Koster, Gijs Obdam, Omar Mumdzic, Dyestin Slot, Bas Huiberts en Ymme van Komen.

6e het team van Manoël met Julissa de Jongh, Sam Vleugel, Niels Hoogland, Donna Admiraal, Femke Vlaar en Manoël Wolkorte.

Alle punten werden weer bijgehouden om Wimpel Wisselbeker uit te reiken aan de judoka die dit seizoen de meeste punten heeft verdiend. Het bleef tot de laatste wedstrijd spannend en uiteindelijk stonden 2 judoka’s bovenaan. De Wisselbeker is gewonnen door Jarno van Leeuwen en Jelle Schipper. Zij mogen de beker ieder een half jaar in huis houden.

Tot slot werden Nico en Bets nog even in het zonnetje gezet met een mooie bos bloemen omdat ze vandaag 52 jaar getrouwd zijn.

De mat is opgeruimd, de judopakken kunnen de kast weer in en we zien jullie graag in september weer op de mat terug. Fijne vakantie allemaal!