judoclubhensbroek.nl

Nieuws

01-07-2018

Seizoen Slottoernooi

Seizoen Slottoernooi

Zondag 1 juli werd het judoseizoen afgesloten met een leuk toernooi. Alle judoka’s werden van groot naar klein neergezet en zo ingedeeld in teams. 4 teams streden tegen elkaar en alle judoka’s gingen met een prijs naar huis.

 

1e werd het team van Wang met Collin Slot, Niels Hoogland, Guyon Brandenburg, Lieve Tieleman, Linde van den Berg, Charly Commandeur en Wang.

2e werd het team van Ymme met Jaiden Langedijk, Demy Nijveld, Bram van der Laan, Diek Stroet, Maud Brink, Manon de Koster en Ymme van Komen.

3e werd het team van Sam met Kjell Hoogenkamp, Toss Boots, Naut Broers, Mick van Schagen, Nore Boots, Bas Huiberts en Sam Brink.

4e werd het team van Susanne met Cas Hoogenkamp, Alexander Buchacz, Jorn Hoogenkamp, Denley Reus, Dominic Wolkorte, Manoel Wolkorte en Susanne Bentvelzen.

 

Ook werd vandaag de Wimpel Wisselbeker uitgereikt aan de judoka die dit seizoen de meeste judopunten heeft gehaald: Manon de Koster. Ze mag de beker een jaar lang in huis houden.

 

Iedereen een hele mooie vakantie gewenst en we hopen jullie allemaal weer op de mat te zien vanaf woensdag 5 en vrijdag 7 september!